10 Temmuz 2012 Salı

PES 2013 Oyun Modları Tanıtım Videosu Yayınlandı!



Konami, Pro Evolution Soccer 2013'de yer alan 
oyun modları ve yeniliklerin tanıtıldığı 4:30 dakika uzunluğunda bir video yayınladı.

Videoda tanıtılan ilk özellik Performance Training - Performans Antremanı. Bu mod / özellik sayesinde PES 2013'ün kontrollerine tam anlamıyla nasıl hakim olabileceğinize dair eğitim alacaksınız. Bu şekilde yapımcıların oyuna dahil ettikleri yenilikleri etkin birşekilde kullanmayı öğreneceksiniz.

Ardındansa FIFA'nın yanında sönük kaldığı için eleştirilen online modlar tanıtılmış. PES 2013'ün desteklediği her bölgenin kendine ait bir açık iletişim kanalı yer alıyor. Her oyuncu, bölgesinin rakibi olduğu şehirdeki oyuncularla rekabet halinde olması için açık iletişim halinde olacak. Örneğin: Madrid vs. Barcelona gibi... Ayrıca oyuncular diğer PES 2013 oyuncularıyla sosyal iletişim içinde olacak ve birbirleri hakkında yorumda bulunabilecekler.

Online olarak eklenilen bir diğer yenilikse The Widget. Bu eklenti oyuncuların sürekli olarak arkadaşlarıyla iletişim halinde olmasını sağlayacak. Widget isimli yenilik, arkadaşlarınızı maça davet etmenize yardımcı olacak ve sürekli olarak ekranda gözükecek.Oyuncular offline modlarda maç yaparken dahi online modda oyun oynayan arkadaşlarıyla iletişim haline geçebilecekler.

Eklenen bir diğer yenilikse MLO için. Rival Ranking isimli bu yeni eklenti. Rival Ranking sistemi sayesinde istatistiki verileri sizinle benzer olan oyuncuları görecek ve kozlarınızı paylaşabileceksiniz.

Tanıtılan yeniliklerden bir diğeri myPES isimli sistem. Maçlardaki istatistiklerinizi paylaşabileceğiniz myPES, basit bir şekilde oyun içinden hesap açılarak aktifleştirilebilinecek. Kazanma/kaybetme oranları yanı sıra çektiğiniz şutlar gibi detaylar myPES arayüzünde kendini gösterecek. Rakiplerinizi analiz etmek açısından bu veriler büyük önem arz ediyor. Üstelik oyundaki bilgilerinizi Facebook aracılığıyla da paylaşabileceğiniz bir arayüz yer alacak.

Videoda tanıtılan son yenilikse Football Life isimli dijital ürün mağazası. Oluşturacağınız futbolcuların eğitimindeki gerekli malzemeleri buradan temin edebilecek; defansif, ofansif ve teknik açıdan farklılığını ortaya koyabileceksiniz.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder